Miss Etam in Mijn Vriendin & Ik


Miss Etam is hoofdsponsor van het programma ‘Mijn Vriendin en Ik’. Omdat vriendschappen centraal staan in dit programma was de ‘klik’ met Miss Etam meteen goed. Vriendinnen, zussen, moeders en dochters gaan het liefst samen op stap, geven elkaar advies en zijn eerlijk tegenover elkaar. Niet alleen over wat hen goed staat, maar bieden ook een luisterend oor en een oplossing als die nodig is. Miss Etam is er ook altijd voor haar ‘vriendinnen’ (klanten) en staat open voor alle meningen, leuke reacties en helpt en adviseert bij uitdagingen op het gebied van kleding. Odette Simons is al langere tijd met Miss Etam verbonden als styliste. Miss Etam en Odette zijn een goede ‘klik’ waardoor Miss Etam niet lang na hoefde te denken om een samenwerking met de vriendinnen Sanne en Odette aan te gaan. Het resultaat zie je vanaf zaterdag 18 mei wekelijks in ‘Mijn Vriendin & Ik’ bij RTL4.

Miss Etam


Of je nu maat 36 t/m 44, een maatje meer hebt, lang, klein of zwanger bent; Miss Etam heeft kleding die bij jou past! Daarom laten we je met onze collecties, die dagelijkse wisselen, iedere dag goed voor de dag komen. Net als jij vinden we het belangrijk dat kleding goed moet passen, lekker moet zitten en draagbaar moet zijn. Wij geven je graag persoonlijk advies over de juiste maat en de kleding die bij jouw figuur en wensen passen in één van onze gezellige winkels.

Miss Etam biedt mode en kwaliteit tegen de beste prijs. In 2012 is Miss Etam uitgeroepen tot klantvriendelijkste bedrijf van Nederland en zijn we al vier keer op rij verkozen tot de Beste Damesmode Winkelketen van Nederland door onze klanten!

Miss Etam verkoopt dameskleding in de maten 36 t/m 46, maar ook als je wat kleiner bent, juist van langer of zwanger bent kun je terecht bij Miss Etam. Bekijk ook eens onze positiemode en laat je verrassen door de speciale korte maten collectie als je tussen 1.57 en 1.64m lang bent. Naast damesmode verkoopt Miss Etam ook heel veel bijpassende accessoires, schoenen en corrigerend ondergoed om jouw kleding nog beter en mooier te laten vallen. Bezoek ook eens jouw dichtstbijzijnde Miss Etam winkel en laat je verrassen en inspireren! Tot snel bij Miss Etam of op missetam.nl.


Hoofdsponsor

SponsorenSocial media