Sanne Heijen


Sanne Heijen werd op 30 juni 1981 geboren in Amsterdam. Opgegroeid in een muzikaal en ondernemend gezin, was Sanne al van jongs af aan een actief kind. Piano, viool, saxofoon, alsook dansles en toneel.

Na de middelbare school volgde Sanne de cursus 'presenteren voor de camera'. Tevens heeft ze de basisopleiding camera, montage, licht en regie afgerond bij de Open Studio. Haar eerste ervaring met tv was het figureren in Westenwind en GTST. Hierna presenteerde ze het nieuws bij Eemland-TV in Baarn en na een screentest bij Endemol, is zij direct aangenomen bij de interactieve televisie bij RTL4.

In 2007 werd Sanne gevraagd voor dagelijkse programma 'Tijd voor Tien' op Talpa. Dit heeft ze een half jaar lang met heel veel plezier gepresenteerd. Helaas ging de stekker eruit bij Talpa en is zij gaan werken voor de regionale tv zenders. Hier presenteerde ze programma's zoals RNN Vandaag, Trends & shopping en Lifestyle Vision. Maar ook hoorde je haar als sidekick op Megastad FM en heeft zij in 2008 de Miss World Netherlands gepresenteerd.

In 2010 ging Sanne weer landelijk met Lifestylexperience bij RTL5. Medio juli 2010 startte zij vervolgens met Arno Raymakers haar eigen Productiemaatschappij op. Samen zijn zij verantwoordelijk voor zowel het produceren als het presenteren van 5 seizoenen Enjoy Life, Enjoy Life Kidsjen en twee seizoenen Weekend Trip voor RTL4. Vanaf 18 mei is ze te zien in het nieuwe programma Mijn Vriendin & Ik, waarin in een reeks van acht uitzendingen unieke verhalen over bijzondere vriendschappen onder de loep worden genomen. Zij neemt samen met Odette Simons de presentatie op zich.

Hoofdsponsor

SponsorenSocial media