Deze week in de uitzending

Tijdens de achtste uitzending van Mijn Vriendin & Ik onderzoeken Sanne & Odette de vriendschap tussen Nicoline en Emelin. Deze vriendinnen kennen elkaar zowel op zakelijk als op privé gebied, iets wat hun band alleen maar sterker maakt. Nicoline en Emelin hebben samen heerlijke wijnen geproefd en hebben hierna gezellig samen een speurtocht gedaan in een lelijk eendje!


The Winery

Importeur van Kwaliteitswijnen.
Gestreeld door de zon, gevoed door de rijke grond. Op smaak gebracht door ambachtelijke kennis van eeuwenoude tradities. De weg van de ontluikende druif naar pure godendrank bij u op tafel blijft fascinerend. Wijn hoort bij het leven.

Wijnboeren in vele landen als Frankrijk, Chili, Australië, Italië en Spanje werken voor u op dit moment toegewijd aan zinnenprikkelende wijnen. Rood, wit, rosé. The Winery, keurt deze op smaak en kwaliteit. We reizen naar de belangrijkste chateaus en bezoeken de juiste beurzen in diverse landen. We willen kijken, ruiken en proeven om te weten welke schoonheid er onder de kurk schuilt, voordat we onze keuze aan u presenteren. Zo selecteren wij telkens weer de ‘beste topwijnen’ welke rechtstreeks van de wijnboer worden geïmporteerd. Laat u verleiden door de prachtige wijnen van The Winery en ervaar de gastvrijheid tijdens een proeverij.

Naast een breed scala aan wijnen, port, cognac en andere dranken kunnen wij u ook een tal van accessoires, klimaatkasten, kelderinrichtingen en wijnopslag mogelijkheden aanbieden. Kijk voor meer informative op www.the-winery.nl. 


Ducktrail

Ducktrail verzorgt bedrijfsuitjes tot wel 200 personen met 53 Lelijke Eenden én een limousine-eend. Vaste locaties zijn de Zaanstreek, de Betuwe en het Groene Hart. Op verzoek realiseert Ducktrail een programma op maat: de Mobiele Eendheid.

Naast bedrijfsuitjes kun je bij Ducktrail ook terecht voor een familie-uitje. Gezellig een Eendjestour rijden als activiteit bij de familie-reünie, als neven- en nichtendag of omdat oma 80 wordt. Met de picknickroute geniet jij met je hele familie van een leuke Eendentour met picknickmand! Dus zoek je ene leuk bedrijfsuitje of familie-activiteit? Neem eens een kijkje op de website van Ducktrail: www.ducktrail.nl! 

Hoofdsponsor

SponsorenSocial media