Aflevering 5: Zaterdag 24 augustus


Agnes & Ria – blind op elkaar vertrouwen

Agnes (50) ging vrijwilligerswerk doen en kwam bij Ria (73) terecht, die vanaf haar 16e blind is. Het begon met samen de wekelijkse boodschappen doen, maar nu zijn zij dikke vriendinnen. Het bijzondere aan hun vriendschap is dat Agnes fungeert als Ria’s ogen. Agnes legt alles uit, waardoor Ria het kan visualiseren. Ria is erg sportief en de vriendinnen gaan wekelijks samen tandemfietsen. Agnes beschouwd zichzelf als een enorme bofkont met een vriendin als Ria, die altijd positief is en vind dat je zelf wat van het leven moet maken! Deze gezellige en sportieve vriendinnen laten overal het zonnetje stralen. Komt hun positieve instelling en hechte vriendschap ook naar voren in de uitslagen van de Miss Etam Vriendinnentest?

Bekijk het allemaal in de vijfde uitzending van Mijn Vriendin & Ik op 15 juni om 17:00 bij RTL4. De herhaling is op 22 juni om 09:30 uur bij RTL4!Het was waanzinnig leuk om mee te doen. Leerzaam ook. Nieuwe ervaringen opgedaan en vooral veel plezier gehad. Fantastisch dat wij aan heel Nederland onze glimlach mochten laten zien! Mijn complimenten aan het hele team van Mijn vriendin & Ik. De mensen tijdens de activiteiten legden ons ook nog eens in de watten, altijd prettig. Ook hebben we een mooi cadeau gekregen tijdens de finale. Wat leuk dat wij goed scoorden, en dat terwijl wij elkaar nog maar anderhalf jaar kennen! Een hoge score voor positiviteit; klopt helemaal, we maken ons leven heel leuk! Kortom: een onvergetelijke “once in a lifetime experience!”

Liefs, Agnes


Ik vond het erg bijzonder dat wij mee mochten doen. Wat heb ik gelachen! Ik heb intens genoten van het fijne gevoel van het boerenleven waarin ik belandde. Het deed me terugdenken aan mijn kinderjaren. Het was meer dan geweldig, om ondanks mijn visuele handicap, ZELF op een tractor te mogen rijden. Ik wilde het stuur eigenlijk niet meer loslaten! Het werd de dag van mijn leven. Op de Vriendinnentest hadden we een goede uitslag en hoge scores. We gaan nog voor de 100%, dan kennen we elkaar helemaal!

Liefs, Ria


Backstage bij Mijn Vriendin & Ik


Hoofdsponsor

SponsorenSocial media